EDUSKUNTAVAALITOlen ehdolla eduskuntavaaleissa 2023 Uudenmaan vaalipiirissä.

Tästä se alkaa!

SDP Uudenmaan ylimääräinen piirikokous nimesi ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaansa Järvenpäässä 5.6.2022. Minulla on ilo ja kunnia olla osa tätä joukkoa.

Haluankin jo tässä kohtaa kiittää kaikkia, jotka ovat minuun uskoneet ja osoittaneet luottamuksensa ensin esittämällä minua ehdokkaaksi ja sittemmin ehdokkuuden vahvistamisen muodossa.

Jokainen politiikassa mukana ollut tietää, että ennen kaikkea kyse on yhdessä tekemisestä - yhteisiä asioita ei voi hoitaa yksin. Siksi en halua luvata kuuta taivaalta, vaan puhua itselleni ja muille tärkeiden asioiden puolesta ja ennen kaikkea tehdä työtä maailman muuttamiseksi edes piirun verran paremmaksi paikaksi. Muutokset ovat välillä tuskastuttavan hitaita, mutta ilman kovaa työtä ja uskoa parempaan tulevaisuuteen asiat eivät muutu lainkaan.

Uudenmaan vaalipiiriin kuuluvat: Askola, Espoo, Hanko, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti.

Aiemmin olen ollut ehdolla kuntavaaleissa 2021 ja aluevaaleissa 2022. Kuntavaaleissa tulin valituksi Espoon kaupunginvaltuuston varavaltuutetuksi ja aluevaaleissa Länsi-Uudenmaan aluevaltuutetuksi.


Millaisten asioiden puolesta sitten aion puhua kampanjassani? Sellaisten, jotka ovat aidosti lähellä sydäntäni.

Näitä ovat esimerkiksi:

* Panostukset työhyvinvointiin ja erityisesti mielen hyvinvointiin, jotta ihmiset jaksavat työssään eläkeikään asti.

* Kuntoutus osaksi hoitopolkuja ihmisten työ- ja toimintakyvyn ja ennen kaikkea elämänlaadun säilyttämiseksi.

* Järjestöjen toimintarahoituksen ja toiminnan jatkuvuuden turvaaminen

* Yksinasuvien aseman parantaminen 

* Kansallinen syöpästrategia Suomeen, jolla taataan kokonaisvaltaisen syövän hoidon kehittäminen ja EU:n syövän torjuntasuunnitelman tavoitteisiin pääseminen

Kuulen myös mielelläni muiden ajatuksia siitä, millaisia asioita olisi tärkeää tuoda esille.


Mukaan kampanjaan?

Tätä kampanjaa ei tehdä yksin, vaan tukitiimi on isommassa roolissa kuin koskaan aiemmin. Jos juuri sinä olisit valmis auttamaan, mukaan voi ilmoittautua oheisen lomakkeen kautta: Tarun tukitiimi.

Kaikenlaista apua ja osaamista kaivataan ja osallistua saa omien resurssien rajoissa. Aiempaa kampanjakokemusta ei tarvita. Jos jokin mietityttää, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää: salovaarataru@gmail.com tai Whatsapissa 045 7884 5016.